A MiniCat lehetővé teszi Önnek, hogy a szabad idejét vitorlázással töltse, anélkül hogy a saját hajóval járó általános problémákkal találkoznia kellene.

A MiniCat összeépítése rendkívül egyszerű. A hajót a saját hordtáskájában egy felnőtt el tudja vinni, ezért nem kell autójával egészen a víz széléig lehajtania.

A gondos mérnöki tervezés eredménye, hogy a MiniCat könnyen, szerszámok használata nélkül kb. 25 perc alatt összeszerelhető. A szétszerelés ennél valamivel kevesebb időt vesz igénybe. ( Az összeszerelést bemutató DVD-t és a nyomtatott összeszerelési utasítást a csomag tartalmazza ). Ezek az előnyök biztosítják Önnek, hogy akár egy gyors, rövid vitorlázást is beiktasson a szabadidejébe, bárhol, ahol erre lehetősége nyílik.

A kiváló vitorlázási tulajdonságok, és az egyszerű kezelhetőség miatt a MiniCat vonzó nem csak a kezdő, de az idősebb, tapasztalt vitorlázóknak is.

Annak ellenére, hogy a MiniCat ultrakönnyű és egyszerű, a gyártó nagy hangsúlyt fektet a gyártás során felhasznált anyagok minőségére, teherbírására, tartósságára.

 

 

 

Kezdőlap A termékről Választék Adatok Leírás Képek Videók Árak Sajtó Kapcsolat