Szeretne a szabadsága alatt egy saját hajóval vitorlázni? Szeretne hétvégenként vitorlázni, de nincs olyan hely, ahol a saját hajóját tárolni tudná?

Pedig a megoldás nagyon egyszerű: tárolja hajóját a szekrényében, vagy az ágya alatt, és amikor szüksége van rá, csak vegye elő, tegye az autójába, és már indulhat is vitorlázni.Csak egy 37 kilogrammos ( 310 típus ) vagy két, egyenként 24 kg-os ( 420 típus ) csomagot kell magával vinnie - a MiniCat-ot. Ez a hajó egy különleges vitorlás - egy katamarán, felfújható úszókkal.

Ez a vitorláshajó kicsi és könnyű, ugyanakkor testes megjelenésű különleges darab. Teljes mértékben hordozható, elfér egy egyszerű táskában (a nagyobb modell két táskában), ezért szállításához nem szükséges pl. az utazását nehezítő utánfutó használata. Egyszerűen tegye az autójába, és induljon az élmények felé.

A MiniCat a vizi és a vitorlássportok valamennyi szerelmesének kínál tökéletes és megfizethető megoldást arra, hogy legyen egy saját vitorláshajója a tárolási és szállítási gondok nélkül.

 

 

 

Kezdőlap A termékről Választék Adatok Leírás Képek Videók Árak Sajtó Kapcsolat